Det er muligt af få bragt Mors Dags-gaven ud

THY: Midt i marts kørte budbilen fra Thy Detailforum for første gang. 23 pakker blev den dag stillet på dørtrinet i starten af coronakrisen.

Siden er antallet af daglige pakker fra butikkerne i Thy vokset.

I alt er nu 1500 pakker bragt ud fra butikker i Thisted, Hurup, Hanstholm og Vorupør. Det svarer til en omsætning på ca. 750.000 kroner.

- En kæmpe succes, siger handelschef Michael Vendelbo.

Budbilen fortsætter derfor.

- Vi har besluttet, på baggrund af succesen, at forsætte til og med Mors Dag 10. maj. Oprindeligt var planen, at vi skulle have sluttet omkring påske.

- Det bliver derfor en slags stor finale på projektet, hvor alle i Thy får muligheden for at bestille Mors Dags-gaven og få den leveret til døren, siger handelschef Michael Vendelbo og fortsætter:

- Vi håber at mange derfor vil bestille gaven til mor i butikkerne og være med til at budbilen, slutter med en kæmpe manifestation af opbakning fra hele Thy.

Med 50-60 pakker i gennemsnit hver dag, er Michael Vendelbo ikke kun imponeret over thyboernes opbakning til det lokale butiksliv.

Også mange frivillige og bilforhandlerne i Thisted har givet projektet en kæmpe hjælp.

- Det har været og er stadig en svær tid for butikkerne. Derfor håber jeg nu, at alle går ind og bestiller mange pakker de sidste par uger med budbilen. Og ikke mindst at mange bestiller og får leveret Mors Dagspakken. Det kunne være sjovt, at slutte med et ordenligt brag - med masser af Mors Dagspakker, lyder det fra handelschefen, der selv har været med på mange af turene.

Budbilerne - for der har ofte været mere end én afsted, har været udlånt af Ejner Hessel, Volkswagen Thisted - Nykøbing Mors, Thybo Biler, LD Auto - Skoda og Seat, Thisted Motorcompagni og JL Biler - Citröen og Peugeot.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...