Louis Nielsen-kæden har doneret 10 kroner for hver synstest i juni

THISTED: Brillekæden med butik i Thisted, Louis Nielsen, donerer 200.000 kr. til Lykke Liga.

I hele juni måned donerede Louis Nielsen Thisted og resten af de 77 butikker 10 kr. for hver synstest, der blev foretaget i butikken.

Det blev til 20.000 test og derfor er 200.000 doneret direkte til Lykkeliga.

Hos Louis Nielsen Thisted oplevede chefoptiker Gitte Mose og kollegerne ekstra trafik i butikken, formentlig fordi det var muligt at passe på sit syn og støtte børnene fra LykkeLiga på én og samme tid. Derfor takker Gitte Mose nu alle, der kom ind og fik foretaget en synstest med sundhedstjek, fordi de samtidig støttede LykkeLiga.

- Rikke Nielsen, leder af Lykkeliga og tidligere DM-spiller på håndboldlandsholdet er naturligtvis glade for støtten. Hun takker og fortæller, at pengene bruges på gode oplevelser til Lykke Ligas knapt 700 børn, der spiller på LykkeLiga-holdet i hele Danmark.

Blandt LykkeLigas knapt 700 håndboldbørn har en markant andel af dem synsproblemer, og derfor er det oplagt at støtte de håndboldglade børn.

Netop synet lægger da også mange af børnene og forældrene i LykkeLiga på sinde. Rikke Nielsens egen datter, Magda Lundsgaard, er helt afhængig af sine briller for at kunne spille håndbold, lege og gå i skole.

- Mange af vores spillere har nedsat syn, og vi er ekstra opmærksomme på udfordringen, fordi uden synet er det svært at være med på håndboldbanen. Det har vi oplevet ved børn, der først sent har fundet ud af, at de skulle have briller, fortæller Rikke Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...