”Villads fra Valby” er med i Børneulykkesfondens kampagner

THY-MORS: Nu er der børneteater i Thy og på Mors. Torsdag eftermiddag 13. februar inviterer Thy Teater på to forestillinger i teaterhuset på Frederikstorv i Thisted, og fredag sen eftermiddag 14. februar inviterer Morsø Teaterkreds i Morsø Teater på Limfjordsvej, begge til børne- og voksenforestillingen ”Villads fra Valby” fra Louise Schouw Teater. Forestillingen har undertitlen ”Sikker i trafikken”, og dens målgruppe er fra fire år og opefter.

Plottet er, at Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, sin storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Villads er en helt almindelig dreng, og selv om han sommetider får skældud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt ...

- Villads-figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed - bl.a. i bogen “Sikker i trafikken”. Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien - og er samtidig en lærerig oplevelse for vores yngste trafikanter, der fra deres pladser får lov at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold, siger formand Jørgen Bruun Christensen fra Morsø Teaterkreds.

På scenen medvirker Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg og Allan Helge Jensen. Louise Schouw har sat i scene og Toniah Pedersen koreograferet, efter at Gunvor Reynberg har dramatiseret, og Lars Fjeldmose har skrevet musikken. Scenografien er skabt af Niels Secher, mens Kristian Specht har designet lyset.

Nærmere på: www.thyteater.dk og www.morsoeteaterkreds.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...