Der var liv i alle butikker ved fredagens rabat-fest

THISTED: Black Friday slog alle rekorder landet over lyder det fra blandt andre Nets.

Dankortene glødede i butikker og nettet.

Også rigtig mange thyboer benyttede sig af rabatter og tilbud til indkøb af de første julegaver.

Det meste af dagen var der godt gang i handlen i Thisted , som kun steg i omfang udover dagen, med flest folk i byen efter spisetid.

Butikkerne lokkede med nedsatte priser og rabatter på fra 20 procent og op.

Hos Need Store og Munk Store i J.P. Jakobsen Centret var alle mand kaldt ind.

- Det er gået rigtigt godt. Vi har haft otte mand i gang hele dagen. Jeg tror det bliver en rigtig godt dag, lød det fra en travl Alexander Andersen, leder af de to butikker.

Også hos den nye butik i byen Only, kunne leder Rikke Jeppesen fortælle om en meget travl dag.

- De første halvanden time var stille. Men så brød det løs og dagen bliver samlet en rigtig god dag for os, fortæller hun mens hun betjener en kø af ventende kunder der vil betale.

Hos Buddy benyttede rigtigt mange sig af at alt var nedsat med 25 procent. Det gav storsalg af især Barbi, LOL og Lego, fortæller bestyrer Britta Odgaard.

Hos Didrik Retali var der også travlt med salg og indpakning af julegaver. Her er der dog ikke udelt begejstring for Black Friday konceptet.

- Vi har haft en rigtig god dag. Men vi kan også mærke, at kunderne har holdt igen november måned igennem - vidende at den 29. kan alt købes billigere, siger Charlotte Didriksen, og fortsætter:

- Det vi ikke fik solgt i hele november, tror jeg ikke vi kan hente igen på en aften. Vi havde hellere haft en jævn og rolig november - i stedet for én hektisk aften.

Aftenens handelsfest blev afsluttet med ildshow på Storetorv.

Omkring 200 sluttede således Black Friday af med at se på vilde ild-stunts af Cirkus Aroma.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...