200 fik en højdetur på 32 meter - næste chance er fredag aften 29. oktober

THISTED: Tirsdag 15. oktober - i efterårsferien - var der stort rykind af røde brandbiler med blå blink på Store Torv i Thisted. Et helt vagthold af brandfolk fra beredskabet i Thisted havde valgt at vise sig frem og at give børnefamilierne en oplevelse i efterårsferien. Og de mange store røde biler tiltrak børnene og deres familier.

Men især en bil fik ekstra opmærksomhed. Det var en af de nyeste biler i brandberedskabet: Stigevognen med kurven, som kan hejses imponerende 32 meter op over Store Torv.

Det gav lange køer alle de fire timer, som brandfolkene stod på torvet. For mange havde lyst til en tur op over byens tage. Omkring 200 fik chancen for at se Thisted fra en noget anden vinkel end normalt. Udover kranføreren var der plads til yderligere tre personer ad gangen. Så børnene kunne få en voksen med op.

Der er en populær aktivitet, som brandfolkene fra Thisted vil gøre oftere. For brandberedskabet har brug for kendskab til, hvad det laver, og hvordan man bliver brandmand. Næste gang beredskabet ”rykker ud” på Store Torv bliver til Black Friday 29. oktober. Her er der atter chancen for en tur med kurven op i 32 meter. Det bliver så op i efterårsnatten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...