”Birke Bo” åbner på Molevej 28 i bygningen som tidligere husede Røde Kors’ genbrugsbutik

HANSTHOLM: Susanne Birkebo Kristensen og ægtemanden Mark synes der mangler et overnatningsted i Hanstholm, hvor man hurtigt via nettet, kan finde sig en seng for natten.

Snart åbner parret derfor ”Birke Bo” på Molevej 28 i bygningen som tidligere husede Røde Kors’ genbrugsbutik med fire helt nye værelser.

På lørdag vises lokaliteterne frem ved åbent hus i Molevej 28.

Birke Bo er tiltænkt de mange turister som besøger og passerer gennem Hanstholm: turister, vandrere og surfere. Men også de lokale får nu et overnatningssted for familien på besøg eller gæsterne ved familiefesten - til en fornuftig pris.

Nu er to måneder gået og håndværkerne har forladt bygningen.

Familie og venner arbejder hårdt på at få alle værelser gjort helt klar til åbent hus.

Alt inventar i den totaltrenoverede bygning er spritnyt og er sat på plads. Også pynt og alle det der gør det hyggeligt kommer på plads til weekenden, fortæller Susanne Birkebo Kristensen, og fortsætter: jeg har lavet konceptet, så alt styres fra nettet.

Man bestiller booking via Air B & B. Her får man også sin kode og kan låse sig ind. Udover adgang til det værelse, som man har booket og betalt, får man fri adgang til et stort fuldt-udrustet køkken, lækkert badeværelse og fællesrum.

Birke Bo kan tilbyde tre dobbeltværelser og et enkeltværelse. I et af dobbeltværelserne kan der redes op til fire - hvis der er behov.

- Jeg synes det er et spændende projekt at være en del af. Vi ligger godt, tæt ved bunkersmuseet og på vestkystruten for cyklisterne - jeg glæder mig til at komme i gang, siger Susanne Birkebo Kristensen.

- På lørdag åbner vi dørene og folk er meget velkomne til at komme og bese lokaliteterne, siger hun.

At interessen er der, viser sig ved, at den første familie allerede har booket værelser. En familie på turisttur til Hanstholm.

Birkebo åbner officielt for sæsonen 1. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...