Billetterne til koncerten i Teutonerhallen 16. november var udsolgt på ingen tid

THISTED: 750 billetter blev klokken 10 tirsdag sat til salg til Jonah Blacksmiths koncert i Teutonerhallen den 16. november.

I løbet af torsdag kan der meldes udsolgt til koncerten. Et billetsalg og en interesse, der kommer bag på, selv den garvede koncertarrangør H. P. Jarl Madsen fra Thy Event, der arrangerer koncerten.

- Det er helt vildt. Trods de er blevet hørt af rigtigt mange til den række af garantfester, der netop er blevet afholdt af Sparekassen Thy rundt i området. Det troede jeg kunne tage toppen af interessen for at høre Jonah Blacksmith igen. Men det er sket ikke sket.

Tværtimod er interessen for at høre Jonah Blacksmith, målt på hastigheden billetterne er blevet solgt, helt oppe på niveau med de allerbedste navne vi kan diske op med. Her snakker vi om Nephew og Mick Øgendahl. Det er helt vildt flot, lyder det fra musikmanden fra Thy Rock. H.P.Jarl Madsen tror godt, at han ved, hvorfor Jonah Blacksmith er så populære, ikke mindst på hjemmebanen i Thy.

- Folk kan bare godt lide dem, fordi de synger og spiller godt. Og så er de fra Thy. Thyboer er stolte over at vi også kan lave noget godt når det gælder musik. Så er de jo hamrende gode musikere, og de leverer en koncert, fyldt med fortællinger og humor. Selv om de synger på engelsk, så bliver folk tilsyneladende bare i godt humør over at være sammen med Jonah Blacksmith, Det er bare noget folk kan lide, lyder det fra H. P. Jarl Madsen.

Koncerten med Jonah Blacksmith er i Teutonersalen ved Thisted Gymnasium lørdag 16. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...