Frans Kappel Øvre har til denne udgave oprettet sit eget forlag - Forlaget Fegge

MORS: Frans Kappel Øvre l, der 1972-2008 var matematiklærer på Morsø Gymnasium, udgav i efteråret bogen ”Billeder fra Mors - vandringer i kystlandskabet”. Bogen blev en succes, idet den blev udsolgt på to måneder. Oplaget var dog ikke særlig stort, nemlig 250 eksemplarer, fortæller han.

Men nu har han udgivet bogen i en ny og revideret udgave, hvor der er tilføjet 16 sider, heraf 12 om kystområdet ved Nykøbing og fire sider fra et par områder, der var lidt underrepræsenteret i førsteudgaven. Hermed når han hele øen rundt i kystområdet. Bogen er denne gang trykt i 500 eksemplarer. Til udgivelsen af andenudgaven har han oprettet sit eget forlag - Forlaget Fegge, som har hjemmesiden www.fegge.dk.

Den ny udgave er på 136 sider og indeholder 123 billeder samt 15 små tekster om kystområderne på Mors, begyndende ved Næssund og derefter med uret rundt langs øens kyster.

Bogen kan købes hos Bog og Idé i Nykøbing, hos Morsø Turistbureau og hos Gaard Bageriet. Prisen er 248 kr. Bogen er udgivet med støtte fra Morsø Fonden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...