Bilforhandlere fylder Store Torv på lørdag - samtidigt er der mulighed for at nyde en portion gratis sild

THISTED: Store Torv i Thisted kommer til at flyde over med nye, lækre bilmodeller ligesom der bliver mulighed for at indtage gode sild, når byens førende bilforhandlere og THI afholder ”Biler og gode Sild” fra lørdag morgen.

Det er Ejner Hessel, Haaning Automobiler, Citroën, LD-Auto, Thisted Motor Compagni og Thybo-biler der viser de nyeste og mest spændende biler frem, der er til salg hos dem lige nu.

- Det er en fin tradition, vi har med, at de fleste af bilforhandlerne i området, bakker op om det her arrangement, der bogstaveligt talt flytter bilerne direkte ind i midtbyen, hvor vi alle løfter i flok og sætter fokus på Thisted som en god og lokal bil-by, siger Kurt Holm fra Thisted Motor Compagni.

I samarbejde med Føtex, J.P. Jacobsen Centeret, Nordvest Telt og Serviceudlejning og Lions Club Thisted bydes der i forbindelse med biludstillingen på kaffe og skønne gratis rundstykker fra Føtex på Store Torv.

Når klokken bliver 11, åbnes teltet op og gæsterne bydes indenfor til gratis GLYNGØRE sildebord. Det er LIONS, der stiller med frivillige, der tager sig af serveringen dagen igennem.

Overskuddet på salget af drikkevarer går ubeskåret til det velgørende arbejde i LIONS Club Thisted.

- Vi er taknemmelige for, at bilforhandlerne med det her arrangement vil bidrage til at give byen liv. Det er vigtigt ikke bare for de handlende i midtbyen, men for hele Thisted, at vi med flotte arrangementer af den her type, kan tiltrække ikke blot lokale men også kunder udefra, siger Handelsstandschef Michael Vendelbo.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...