Hundborg Friskole samler ind til lejrskoleture til Bjørneborg og Edinburgh

HUNDBORG: Hundborg Friskole har været på efterårsløb. Det foregik i skoven på Tyskerbakken i Nørhå, hvor der skulle løbes sponsorløb for at samle ind til lejrskoletur.

Men der ventede eleverne en overraskelse, da de ankom til p-pladsen, hvorfra de skulle løbe. Niels Jeppesen, der er indehaver af Bette Gris Aps, stod nemlig og ventede på eleverne med flere papkasser fyldt med grønne refleksveste.

En vest til samtlige elever og lærere. De forældre, der også skulle løbe med i sponsorløbet, fik også en vest med påtrykt logo og teksten: ”Hundborg Friskole: En barndommelig skole i hjertet af Thy” og naturligvis med den glade Bette Gris trykt foran.

Niels Jeppesen fortæller, at han er blevet god til at gå lange ture for at smide nogle kilo. En dag kom han forbi Friskolen, der ligger lidt uden for Hundborg:

- Så så jeg børnene, der sad og sang udenfor sammen med Thor Kortegaard, og tænkte, at vi i Hundborg må passe på vores lille skole og ikke mindst eleverne. I coronatiden har de gået meget rundt ved Hundborg, og jeg tænkte at en refleksvest kunne gøre megen gavn, nu hvor det bliver mørkere, fortæller han og fortsætter:

- Derfor besluttede jeg, at Bette Gris Aps ville skænke 100 veste til skolen.

Lyder det, men Niels Jeppesen deler veste ud til de ivrige elever.

Skolens leder Thor Kortegaard er rigtig glad for vestene og ikke mindst tanken bag:

- Det er sødt af Niels at tænke på os. Det er en rigtig dejlig gave, som falder på et tørt sted. Vores gamle veste var ved at være slidt op og trængte til udskiftning. Og nu har vi for første gang tryk bagpå, så alle kan se hvor vi kommer fra.

Lyder det fra Thor Kortegaard, der er klar til at sende eleverne på sponsorløb på de afmærkede stier ud fra p-pladsen på Tyskerbakken.

Friskolen håber at samle op til 15.000 kr. ind ved børnenes efterårsløb. De penge skal gå til den årlige lejrtur til Bjørneborg på Mors, og en del skal gå til de store elever i 8. klasse, som efter planen skal til Edinburgh i 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...