Det store Kandis-arrangement er 28. september - naturligvis i Munkehallen

THISTED: Hos Thisted Badmintonklub er aktivitetsniveauet ambitionerne høje. Klubbens 300 aktive spiller badminton hver uge i hallen på Munkevej.

Men klubben vil mere. Derfor er klubben såkaldt netop blevet ”sats-klub” under Thisted Kommune og Team Danmark.

- Den nye ”sats-status” for klubben har allerede løftet kvalitetsniveauet i klubben betragteligt, især i vores store ungdomsafdeling. Det har bare generelt givet klubben et boost, lyder det fra TBK-formanden, Henrik Jespersen.

Men det at være Team-Danmark satsklub og geare op på aktivitetsniveauet og ambitionerne koster penge.

- Vi får tilskud for at være satsklub. Men det dækker ikke vore omkostninger. Vi ønsker blandt andet mere uddannelse til vore trænere. Derfor prøver vi at lave arrangementer, der kan give et tilskud til klubkassen, fortæller Henrik Jespersen og fortsætter:

- Vi har derfor besluttet at tilbyde alle thyboer et rigtigt bal med det hele. Festlig dansemusik med Kandis og lækker mad fra Den Gamle Slagter. Vi håber at rigtig mange vil støtte op om arrangementet, som der allerede er solgt 200 billetter til, siger han.

Det store Kandisarrangement er 28. september - naturligvis i Munkehallen.

- Det bliver med mad fra Den Gamle Slagter - så det kan ikke undgå at blive en god aften, lyder det fra Morten Jensen, der er medlem af bestyrelsen og en af de 30 hjælpere der skal i sving for at gæsterne får en fantastisk aften. Vi håber at vi kan lave et overskud på aftenen og at folk bare får en super-aften. Gæsterne kan,ved at købe billetter, støtte Thisted Badmintonklub. Og de kan være sikre på at overskuddet går direkte til ungdomsarbejdet i badmintonklubben i form af deltagelse i ”fokusstævner”, trænerkvalificering, tur til DK Open, træningslejre, hjemmestævner og sociale arrangementer, lyder det fra formand Henrik ”Skum” Jespersen.

I år har klubben blandt andet foræret alle spillerne en flot trøje med sponsorer på.

Så spillerne kan fremtræde professionelt ude til arrangementerne.

Billetterne til Kandis-aftenen, som fejrer 30 års jubilæum i år, kan købes hos: Mandely og B&O.

Men kan også, eventuelt som firma bestille billetter på 40199522.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...