En hel uge med muligheder for at lære mere

THISTED: Mascara, eyeliner, rouge og foundation. Astrid G. Christensen er ferm til det hele og nu er hun snart udlært hos Matas og har besluttet at bruge en hel uge på at give tips og tricks til kvinder, der gerne vil lære mere om at få en smukkere make-up.

- Jeg skal lave min fagprøve, og her har jeg besluttet at bruge det danske make-up mærke Gosh Copenhagen som tema for en hele uge 14 i butikken, siger Astrid Christensen.

- En hel uge hvor der hver dag er aktiviteter - de fleste helt gratis, med make-up som tema.

- Jeg har valgt Gosh Copenhagen, fordi det er et mærke, som jeg selv bruger og har brugt længe. Det er dansk make-up med omtanke. Det er ikke kun høj kvalitet - Gosh´s produkter er uden en stribe skadelige stoffer.

Astrids uge forløber med temaaktiviteter hver dag i butikken. Mandag gælder det ” Den perfekte base”.

Tirsdag aften er der en hel inspirationsaften. Her skal der købes billetter i MATAS - der er begrænset antal.

Onsdag handler det om de perfekte læber, torsdag ”Hverdags-makeup helt naturligt” og der sluttes af fredag og lørdag med ”Glam week” hvor der bliver fokus på farver, glitter og festmakeup.

- Jeg håber at rigtigt mange kigger ind i Matas - for udover gode tips, så er der også konkurrencer, vareprøver og gode tilbud på Gosh, lyder det fra Astrid G. Christensen, som er udlært 31. juli.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...