Balladen med YouSee kan mærkes hos Boxer-forhandleren

SJØRRING: Sjørring/PH EL-Service A/S i Thisted har mange års erfaring med opsætning, indstilling, service og reparationer af paraboler og antenner.

Ved årsskiftet voksede den del af firmaet, at Antennemanden fra Thy - tidligere Pihl i Hundborg, blev opkøbt og blev overtaget af Sjørring/PH EL-Service A/S.

Det har givet travlhed i el-firmaet, hvor fem af de 20 ansatte varetager alt arbejdet med TV, parabol, antenne og fiberløsninger.

- Vi kan nu tilbyde alt indenfor TV. Totalløsninger - både når det gælder TV og programpakker. Men også montering og indretning i hjemmet. Og vi kører ikke før det virker, siger medindehaver Henrik Larsen, der blandt andet har to TV-teknikere ansat.

- Vi mærker tydeligt, at det er opbrud i den måde vi har fået TV ind i huset på. Og den seneste ballade med YouSee kan vi også mærke. Mange er kørt træt i alle de muligheder der er, når det gælder TV-pakker og streaming. For folk efterspørger nu nye løsninger. Derfor er det helt perfekt at vi med overtagelsen af Antennemanden i Hundborg har fået forhandling af Boxer, fortæller Henrik Larsen. Samtidigt kommer der et helt nyt TV-signal 1. april.

Det såkaldte T2 signal bliver den nye standard. Det betyder at gamle TV-apparater ikke længere kan vise TV efter 31. marts.

Det gælder dem der modtager tv-signal fra egen tv-antenne.

- Man kan købe en box, der sættes mellem TV-og antennekabel. Men vi anbefaler folk at købe et helt nyt smart TV - så undgår man alt det og får mange flere muligheder, siger Henrik Larsen.

Sjørring/PH EL-Service A/S har de senere år fået en stor kreds af kunder i sommerhusområderne, hvor parabol er den mest benyttede antenne-løsning.

Her er fiber ofte ikke lagt ud.

Ligesom firmaet har opsat mange fiberbokse for Thy-Mors Energi og Altibox.

Elfirmaet i Sjørring er nemlig en af de få i Thy der kan håndtere og service den nye fiberteknologi.

Sjørring/PH EL-Service A/S ejes af Henrik Larsen og Kaj Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...