Pop-up-butikken fortsætter i J. P. Jacobsen Centret august ud - måske længere

THISTED: Mode- og brugskunstforretningen Annex’Z i gågaden i Nykøbing Mors blev ramt hårdt af coronaen. Fra den ene dag til den anden styrtdykkede omsætningen i marts, og det tvang de to indehavere Anna Katrine Kirk og Randi Zacho til at tænke anderledes.

De to har drevet butikken i 17 år og aldrig oplevet noget lignende. For hvordan kunne man holde butikken i Nykøbing i live, når varerne kom ind ad bagdøren i en lind strøm - mens salget ud af fordøren næsten gik i stå - og dermed indtægterne.

Det så rigtigt svært ud.

- Så var det at vi fik en kontakt til J. P. Jacobsen Centret via Inge Hvas, vores genbo i Skoringen, som jo danner par med Per Overgaard, der er indehaver af centret i Thisted. Han tilbød os til en god pris på nogle lokaler, der ikke var i brug. Og i starten af juni sagde vi til os selv: ”Det gør vi.” Og siden har vi haft et rigtig fint salg i Thisted i vores pop-up-butik på førstesalen, fortæller Anna Katrine Kirk og fortsætter:

- Ja, det er ofte tilfældigheder, der kan gøre den store forskel, og i dette tilfælde har det gjort det for vores butik i Nykøbing. Pop-up-butikken har betydet, at vi har fået en ekstra mulighed for vigtig omsætning - ved at vi faktisk kunne få noget af det tøj, der var strandet i butikken, ud til folk. Og dermed penge i kassen.

Det var den rigtige ide på det tidspunkt, siger Anna Katrine Kirk:

- Vi har haft en fin butik i Thisted. Og selv om vi sælger tøjet med omkring 70 procents nedslag, så har det givet en vigtig omsætning på det tøj, vi jo allerede havde betalt, og som hurtigt var på vej til at blive forældet. Det, at vi var to, har gjort, at det kunne lade sig gøre. Vi har fordelt vagterne i Thisted imellem os. Nu er omsætningen naturligvis kommet pænt op igen i vores butik i Nykøbing. Men butikken i Thisted har hjulpet os rigtigt meget, lyder det fra Anna Katrine Kirk.

Annex’Z har tøj i butikken i Thisted fra nogle af de store mærker som Karen By Simonsen, Soaked In Luxury, Pulz, Culture, Levete Room og Denim Hunter.

Butikken i Thisted har åbent minimum august ud - måske længere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...