Har man sagt Anne Dorte Michelsen, én af Danmarks mest populære sangerinder og, så må man næsten også sige Billy Cross.

Guitaristen og sangerinden har arbejdet sammen i 25 år, hvor Billy Cross blandt andet har været producer på Anne Dortes albums.

Lørdag 3. november kan thyboerne få lov at møde de to i samspil, bakket op af nogle af Danmarks bedste musikere - et stjernehold af musikere.

En aften som vil både byde på nye numre fra albummet: De voksnes rækker, og en lang række kendte sange fra Cross og Michelsens parløb op gennem 80’erne: Jeg har lagt mine våben, En lykkelig familie, Ingen i verden, Magneter, Før eller siden og mange flere.

I Anne Dorte og Billys samarbejde står sangene og de historier og følelser, de formidler i centrum.

Billy Cross’ baggrund i den stærke amerikanske rock og folk tradition har givet ham helt særlige forudsætninger for at forstå og formidle Michelsens renfærdige, enkle og virkningsfulde tekster og kompositioner.

Han leder orkesteret ind i en intens dialog med Michelsens sange, så hvert komma står klart, og sangenes betydning bæres ud til publikum samtidig med, at orkesteret folder musikken ud med stort temperament og overskud.

Senest blev Anne Dortes position som en af sin generations vigtigste, danske sangskrivere cementeret i tv-programmet Toppen af Poppen. Bandet i Thy er: Anne Dorte Michelsen (vokal) Billy Cross (guitar) Dan Hemmer (keys) Frederik Damsgaard (bas) Rasmus Kihlberg (trommer). Billetter kan købes på ticketmaster.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...