Anders Blaabjerg har valgt juleskrab som eksamensopgave

THISTED: Hvad finder man lige på når man skal skrive sin afsluttende opgave.

Anders Blaabjerg, som snart er uddannet som salgsassistent i kundeservicen i Føtex, fik en idé. Hvorfor ikke tage juleskrab som et emne, det er der sikkert ingen andre der valgt, og så bare give den max gas og gå hele vejen for at blive set.

Derfor opdager kunderne i Føtex i Thisted helt sikkert Anders i sin noget specielle grønne og røde julehabit, med julekugler, flettede stjerner og rensdyr, når han ekspederer ugeblade og lottokuponer.

Men der skal også gerne ryge mange juleskrab over disken, for udfordringen for butikseleverne er, om de kan booste salget af deres emne.

Hertil fortæller Anders, at det går rigtigt godt: - Jeg har allerede løftet salget af juleskrab i vores butik med 26 procent på julekalenderen og 36 procent på Pakkejagten, lyder det.

Men for Anders Blaabjerg er det ikke nok. Der skal ske mere, og han har tilmeldt sig en konkurrence om at vinde en præmie, der skal deles med kollegaerne til en kommende fest i Føtex-Thisted.

- Vi vil være den der sælger flest juleskrab i Thy. Der går jo sport i det, siger en grinende Anders Blaabjerg, hvis kampagne for juleskrab i Føtex, kører hele november.

Til juni skal Anders Blaabjerg så forsvare sin opgave i Salling Groups hovedkontor i Aarhus. Mon ikke det bliver uden julejakken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...