Der var mulighed for at hente maden eller spise den på stedet

AGGER: De fleste offentlige arrangementer med bål og båltaler blev aflyst på grund af corona. Men så er der heldigvis andre muligheder, hvad det angår.

Muligheden for at tage ud at spise på restaurant eksempelvis. Det var det også på Agger Darling. Restauranten har fået nye ejere, Iben Dragsbæk Hansen og Nicolas Min Jørgensen.

I sit tidligere job var han årsagen til, at restauranten fik en michelinstjerne.

På Agger Darling overholdes alle regler og anbefalinger under coronakrisen, siger parret. Derfor tilbød de sankthansaften mad til 50 personer.

Man kunne enten hente maden eller indtage den på Agger Darling, fortæller Nicolas Min Jørgensen:

- Der gik ikke længe, før vi måtte melde udsolgt.

Mange hentede maden for at nyde den hjemme, og flere nød det fine vejr og spiste ved restauranten. Man kunne sidde ved udendørs borde og nyde både maden og udsigten over havnen og fjorden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...