Alive Festivalgæster skal sætte kryds i kalenderen fra 30. juli til 1. august 2020

THISTED: Efter endnu en veloverstået festival annoncerer Alive at den næste Alive Festival i 2020 rykker to uger frem.

Det betyder, at Alive Festivalgæster skal sætte kryds i kalenderen fra 30. juli til 1. august 2020.

Festivalen har de sidste 10 år været afholdt i uge 33, men i 2020 kommer det så i stedet til at hedde uge 31.

Beslutningen er taget både af hensyn til gæsternes ferie, men også i forhold til foreningens kernefrivillige.

For flere af dem bliver det svære og svære at få fri til at kunne engagere sig i opbygning, afvikling og nedtagning af festivalen, og det skal der naturligvis tages hensyn til.

- Uden vores frivillige er der ingen Alive Festival, og derfor giver det også god mening for os at flytte festivalen til uge 31 frem for uge 33, som størstedelen af vores frivillige ytrer et ønske om, siger forperson Mathias Brander Skovsted.

Bestyrelsen og ledelsen har lavet et større forarbejde i forhold til at undersøge, hvorvidt det er muligt at flytte datoen for afvikling. Festivalens vigtigste leverandører er blevet kontaktet, og der har kun været positive tilkendegivelser fra alle adspurgte leverandører i spørgsmålet om flytningen.

Der er også taget højde for, hvilke andre kulturelle arrangementer og festivaler, der finder sted i uge 31, og som potentielt kunne være en udfordring for Alive Festival. Men heller ikke her er flytningen af festivalen problematisk.

Alive Festival 2019 blev afholdt med rekordmange gæster og frivillige, og ledergruppen bag festivalen håber, at både gæster og frivillige vil fortsætte med at støtte lige så godt op om festivalen i 2020, hvor festivalen for første gang starter i juli.

Billetsalget startede allerede fredag 23. august kl. 12, hvor de hurtige kan sikre sig en billet til Alive Festival 2020 til earlybird-prisen 575 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...