Ny butikschef på Simons Bakke i Thisted er klar til at løfte Aldis koncept

THISTED: I mange år har Aldis discountbutikker i Danmark haft et ry som tyske discountbutikker uden danske varer på hylderne.

Nu er kæden klar med et paradigmeskifte, som betyder flere mærkevarer og pænere - og ikke mindst større - butikker. Især Aldis tyske konkurrent, Lidl, har vist, hvordan man kan drive discount på danskernes præmisser.

For at føre planen ud til handling har Aldi på Simons Bakke i Thisted netop ansat 28-årige Rasmus Kloster Hansen som ny butikschef.

Han kommer fra en stilling som butikschef i Lidl - senest i butikken i Thisted.

- Hos Aldi har man erkendt, at man med det nye koncept er den nye dreng i klassen. Grunden til, at jeg søgte jobbet var, at jeg synes, at det kunne være sjovt at springe på bussen og være med til at præge udviklingen, fortæller Rasmus Kloster Hansen.

Butikken på Simons Bakke har netop været igennem sin anden udvidelse.

Bake-off-ovnen er flyttet bag ved brødhylderne, så de nu kan fyldes op bagfra. Derudover er der blevet mere plads i butikken.

Mejeriprodukter har fået mere plads og frugt og grønt præsenteres nu på en overskuelig måde. Butikken har desuden fået en større vindfang og samtidig er pantautomaten blevet flyttet.

- Aldi har tidligere været kendt som ”hvide kitler i store sorte gange”. Men nu kommer der tryk på med mange flere danske mærkevarer, siger Rasmus Kloster Hansen.

Også på et andet plan er Aldi på Simons Bakke med på tidens ånd.

- Fra næste uge er Thisted-butikken med til at begrænse madspild via ”Too good to go”-appen. Her er vi Aldis testbutik. I første omgang er det frugt og grønt, som man kan få for en nedsat pris via appen. Vi pakker to gange dagligt og kunderne kan hente varerne mellem kl. 14 og 17 og mellem kl. 20 og 21, fortæller Rasmus Kloster Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...