Aldi på Simons Bakke i Thisted, har netop overstået helt store make-over

THISTED: Aldi på Simons Bakke i Thisted, har netop overstået helt store make-over. Og den "nye" butik er blevet godt modtaget og flere kunder finder vej til butikken, ifølge butikschefen.

Alt i butikken er flyttet rundt, så den fremstår som en helt ny butik. Meget større udvalg i frugt og grønt, mere fokus på lokale og danske varer, meget mere brød, nyt inventar, større overskuelighed, nye farver, nyt lys og varmere indrettet.

- Det er jo en fuldstændig anden butik som kunderne kommer til i dag. Noget som der er blevet bemærket, og jeg kan fortælle, at siden vi genåbnede er antallet af daglige kunder steget, siger butikschef i Thisted Tina Hansen.

- Man kan sige at den tyske motorvej er væk. I stedet har vi fået en hyggeligere butik med et meget større udvalg af varer til de kendte billige priser, siger Tine Hansen og fortsætter:

- Kunderne har blandt reageret positivt i forhold til vores bake-off med et kæmpe udbud af friskbagt Og at butikken er bygget op på en meget mere logisk måde. Kunderne kan meget nemmere finde varerne, som der er blevet mange flere af.

- Vores frostafdeling er også en helt anden. I stedet for frysere som man tidligere skulle gå og kigge ned i, så er vores frysere hængt op på væggen. Det giver en helt anden mere spændende måde at handle frostvarer på. Også her har Aldi udvidet sortimentet med blandt andet flere færdigretter.

- Det er den største ændring i Aldi jeg har været med til, siger Tine Hansen, der har arbejdet i Aldi i Thisted i 12 år, helt tilbage da butikken åbnede i Nørregade.

Også medarbejdersiden er der sket udvidelser. Aldi på Simons Bakke har nu otte ansatte, mod tidligere fire-fem ansatte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...