Det klassiske løb blev også aflyst i foråret 2020 på grund af corona-situationen

THY: Den store motionsdag En Forårsdag i Thy, med deltagelse af ca. 800 motionscyklister og løbere bliver heller ikke gennemført i 2021.

Det klassiske løb blev også aflyst i foråret 2020 på grund af corona-situationen.

Nu har Thisted Gymnastik og Idrætskultur, og den øvrige arbejdsgruppe bag En Forårsdag i Thy (EFIT) netop besluttet, at det ikke er realistisk af gennemføre En Forårsdag i Thy i år, som skulle have været afviklet i starten af april.

- Det giver ingen mening at planlægge, bruge ressourcer, lave aftaler, indhente tilladelser og aktivere 50 frivillige for at stable et stort arrangement på benene, når alle ved, som det ser ud nu, at det ikke kan blive til noget. Det er trist og med stor beklagelse at vi har truffet beslutningen. Vi har jo overtaget afviklingen af EFIT i 2019 og har været helt klar til at give den fuld skrue. Nu må vi desværre også slå en streg over 2021. Vi var også villige til at flytte arrangementet til senere i foråret - som vi prøvede sidste år. Men det gør heller ikke muligheden for at få løbet afviklet realistisk, lyder det fra formanden for Thisted Gymnastik og Idrætskultur, Kenneth Kristensen.

- Vi kan ikke give de mange motionscykelryttere og løbere en Forårsdag i Thy at se hen imod i år. Til gengæld, så vil vi gøre alt for at 2022 bliver en kanonudgave af En Forårsdag i Thy, lyder det fra Kenneth Kristensen.

Bag En Forårsdag i Thy står Thisted Gymnastik og Idrætskultur i samarbejd med Thy Cykle Ring, FDF Thisted og Nordthy Rideklub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...