Foreningen regner dog med at kunne gennemføre efterårets aktiviteter

THISTED-HANSTHOLM: ÆldreSagen Thisted-Hanstholm lokalafdeling har lukket alle aktiviteter ned foreløbig indtil begyndelsen af juni.

- Vi håber der kan åbnes for udendørs aktiviteter såsom krolf, stavgang og lignende når fase 3 i regeringens genåbningsplan træder i kraft i juni. ÆldreSagens normale aktiviteter i efteråret 2020, såsom frikadellefest, frivillig fredag, tre gange søndagscafé, spis sammen, adventshygge og nytårsfest, regner vi på nuværende tidspunkt med at kunne gennemføre, siger Jørgen Møller Larsen, der er formand for ÆldreSagen Thisted-Hanstholm.

Busturen til Dresden i august 2020 gennemføres derimod ikke.

Den udsættes til næste år i august.

- De medlemmer af ÆldreSagen, der har tilmeldt sig til denne tur, bliver kontaktet af Hanstholm Busrejser, oplyser Jørgen Møller Larsen.

Foreningens lokale halvårsblad med program, som normalt udgives pr. 1. juni, udgives ikke i år.

- Det er så usikkert, hvad der kan gennemføres, så derfor vil vi annoncere i Thisted Posten, når de enkelte aktiviteter startes op. man kan følge med i Thisted posten og på vores hjemmeside: https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/thisted-hanstholm. Vi glæder os meget til at få gang i vore aktiviteter. Mange af vore medlemmer savner en normal hverdag, med socialt samvær og normale aktiviteter, siger Jørgen Møller Larsen, der ønsker alle læsere af Thisted Posten en god sommer med et delvis åbent Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...