En uforglemmelig aften, da Thy Award 2019 fredag aften blev skudt af i en fyldt Thyhallen.

THISTED: Thisted Kommunes fritidsforvaltning havde atter sat alle sejl for at alle skulle få en uforglemmelig aften, da Thy Award 2019 fredag aften blev skudt af i en fyldt Thyhallen.

Med de to oplagte værter Brian Lykke og Morten Manaa Kristensen (Hanstholm Madbar) i hovedrollen, blev showet på næsten tre timer afviklet efter en stram tidsplan.

For Awardshowet har udviklet sig til noget af et fyrværkeri af hyldester af atleter og ledere, musikalske indslag, og ikke mindst gakkede påfund og videofilm. En sammenkogt ret, der bare bliver bedre og bedre år for år.

Også i år vi med en ny variation af den temmelig sjove, smålumre tete-a-tete mellem komikeren Brian Lykke og borgmesteren.

Denne gang i en ”Lady og Vagabond”-udgave på restaurant - ja den med kødbollen på spagettitallerken.

Her skubbede Brian Lykke med næsen der sidste kødbolle over til Ulla Vestergaard. Sammen spiser de fra hver sin ende den sidste spagetti fra hver sin ende - afslutningen..ja den kender vi jo alle.

Der var grinagtigt sjove forproducerede videoer om udvalgte foreninger som ”Thisted dobbeltby” (Meget større udgave af Thisted Lilleby i Hundborg.)

Og den med Sjørring bordtennisklub, der havde været på studieophold i Kina, for at klare bordtennis med vilde og højtflyvende ninja- tricks.

Underholdende og godt sammenskruede videoer der fik folk til at grine. Og det var ikke mindst godt spillet af formændene for de to foreninger: Thisted Lillebys Elisabeth Pedersen og Kaj Thomsen fra Sjørring.

Men mellem alt det flotte, morsomme og gakkede handlede det om talenter, atleter og ledere fra sporten i Thy, der fik aftenens ramnpelys.

Nordjyske Medier uddelte for 50. gang Årets Sportsnavn som gik til kvindefodboldholdet FC Thy - Thisted Q.

Kvindefodboldsuccesen tog også prisen Årets talent stiftet af NetIP. Den fik Sofie Graversen, kaldet Målmaskinen, FC Thy Piger - Thisted Q fortjent.

Årets Ungleder 2018, stiftet af DGI, gik til Tobias Jespersen fra Thisted Badminton Klub.

Årets forening 2018 blev TIK Håndbold.

Årets leder, uddelt af Sparekassen Thy, blev Claus Christensen fra Bedsted KFUM Volley.

Musik og underholdning var i år: Bandet ”Tuesday Night Fever” fra Thisted Musiksskole. Mette Damiri sang smukt akkompagneret af Nikolaj Banke på klaver. Der var stand-up fra Ane Høgsberg, Søren Juul, og til slut var det ”Hymn from Nineve” solo, der sluttede aftenen af.

Thy Awards har været uddelt siden 2015.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...