Dress og Design er kommet på nettet

THISTED: Dress og Design i Frederiksgade åbnede i denne uge en webshop. Dermed har endnu en facadebutik i Thisted åbnet webshop.

En webshops kan nemlig være et tilskud til omsætning og indtjening. Men den kan også hjælpe i dagligdagen, ved at fungere som et ekstra udstillingsvindue for butikken.

- For de små butikker som min, mener jeg, at det er en nødvendighed at have en webshop. I mit tilfælde bliver det fantastisk supplement, siger indehaver af Dress og Design i Frederiksgade Pia Stjerslev. og fortsætter:

- Jeg får ofte henvendelser fra kunder over telefonen, som bor langt væk fra min butik. De spørger tit om jeg ikke har en website - hvor mine kjoler og mit garn og mine 200 ruller stof kan ses. For kunderne vil gerne sidde derhjemme og gå på shopping via deres PC. Det er sådan det er nu om dage, og det mener jeg at små butikker er nødt til at spille med på, siger indehaver af Dress og Design i Frederiksgade Pia Stjerslev, der ser en webshops som et stærkt og fleksibelt supplement til den fysiske butik.

Det har været et stort stykke arbejde for Pia Stjerslev at få webshoppen stablet på benene.

Over 300 fotos skulle tages.

Der skulle skrives tekster til hvert billede. Og hvordan skulle sådan en hjemmeside lige se ud. Hvordan få det gjort mens butikken også skal passes.

- Jeg har heldigvis fået rigtig god hjælp af Thy Erhvervsforum, som med deres erfaring har sendt mig udenom de mange faldgruber, der er ved sådan et projekt. Blandt til lovstoffet som der er meget af, når det gælder websalg. Og de også har givet uvurderlig hjælp til at hive et EU-tilskud hjem til opstarten, fortæller Pia Stjerslev.

Pia Stjerslev håber nu at webshoppen kan være med til, dels at den fysiske butik dels kan vækste, men også overleve på sigt, gennem det øgede salg webshoppen vil give.

Udover Dress og Design har andre butikker i Thisted åbnet webshop. Det er blandt andre tøjbutikken Enjoy, Smykkegaarden, livsstilsbutikken Link, Thy Outdoor, Sportsmaster og Didrik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...