Stoffer, knapper og alt det midtimellem fra ny butik på Skyumvej

VILSUND: Med det sigende navn "Knaphullet" åbner Lene Bek Nielsen sin nye stofbutik 1. juni.

Butikken med fysisk adresse på Skyumvej 7 er en sy- og stofbutik, hvor kunderne vil kunne finde stoffer i alle afskygninger: jersey, bomuld, hør, viskose, uld og lærreder samt diverse sytilbehør fra nåle og elastikker til bånd og knapper. Masser af knapper! I alverdens størrelser, farver og faconer, retroknapper og håndslåede knapper.

- Jeg elsker knapper og har investeret i en maskine, så man kan få håndslået sine knapper i forskellige størrelser og farver. Ligesom man kunne hos Agnes Jensen i Matador, fortæller Lene Bek Nielsen.

Derudover har hun en stor afdeling med rester og nedsatte varer, blandt andet en del giner, som hun sælger ud af.

Lene Bek Nielsen drev i mange år "Lene’s kostumer og festtøj" i Sønderhå, men valgte at lukke butikken i 2015, da nethandlen blev mere udbredt og ikke var til at konkurrere med.

- Men jeg er blevet ved at få forespørgsler på stoffer, og har længe haft lyst til at åbne forretning igen. Nu er jeg flyttet til ny adresse i Vilsund med plads til både butikslokale, lager, kurser og workshops, og glæder mig til at invitere indenfor, siger Lene Bek Nielsen.

Her er stoffer til alt fra sommerkjoler og børnetøj til jakker, frakker, bukser, puder og sengetøj og hvad man ellers kan finde på at sy selv.

- Jeg ved godt, at sommeren måske ikke er det mest oplagte tidspunkt at åbne stofbutik på, men jeg kan ikke holde ud at vente længere, siger Lene Bek Nielsen og lover en tre meter lang gave til de første 25 kunder.

Da hun også er ansat på deltid som syerske og kostumier på Limfjordsteatret, vil "Knaphullet" være åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 14-17.30 samt efter aftale.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...