På lørdag slår Atlanta Duo dørene op til danseaften på Trennerupgård ved Villerslev

VILLERSLEV: På lørdag slås dørene op for et nyt initiativ for de danseglade, når duoen Atlanta i Villerslev for første gang afholder danseaften på Trennerupgård. Her har parret Susanne og John Nørgaard gennem tiden indspillet otte CD´er.

Nu er det enorme studie i den tidligere staldlænge ombygget til dansested med borde, barskab og naturligvis stort dansegul.

Duoen Atlanta har i 32 år spillet glad dansemusik over hele Danmark med sange fra Vikingerne, Kandis, Bjørn og Okay, John Mogensen og Bamses Venner blandt andre. Indtil november 2017 har bandet spillet fast på Vesløs Kro.

Det er reaktionerne, efter de stoppede der, der nu har sat danseprojektet i gang, fortæller John Nørgaard.

- Vi har efterhånden opbygget en stor flok - vi kan kalde dem "Atlantas venner". Og rigtig mange af dem har henvendt sig og udtrykt at de savnede stemningen fra danseaftenerne på kroen. "Hvor starter I ikke bare noget for jer selv" - blev vi spurgt. Derfor går vi i gang nu.

Vi havde egentlig så småt startet, før vi begyndte på Vesløs Kro. Så man kan sige at på en måde genoptager danseaftenerne på Trennerupgård på Oddesundvej 224.

- Vi er meget glade for den respons vi har fået siden vi stoppede på kroen. Og det glæder os meget at være med til at gøre mennesker glade, for hvem vores musik betyder noget.

- Det foregår på den måde, at folk bliver medlem af vores nystiftede "Danseklubben". Vi forærer medlemskabet bort gratis.

Når man er medlem, så kommer man ind for 100 kroner til danseaftenerne, hvor der er plads til 50 -75 mennesker, afhængig af behovet. Vi giver kaffe og kage og drikkevarer kan købes på stedet til rimelige priser. Det skal være hyggeligt og så alle kan være med.

- Vi bor jo også hvor der er god udenoms plads. Så man er velkommen til at få sin autocamper, campingvogn, eller telt med. Det er helt gratis. Der er også mulighed for billig overnatning, siger danseparret.

Danseaftenerne med Atlanta på Trennerupgård er fremover hver 1. lørdag i måneden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...