Flying Superkids begejstrede i Thyhallen

THISTED: Der var fuldt hus i Thyhallen, da supergymnasterne fra Flying Superkids optrådte for over 760 glade thyboer i fredags.

Der var hæsblæsende akrobatik og højtflyvende spring, da Flying Superkids optrådte i Thyhallen med en fuldstændig udsolgt forestilling. De 26 optrædende supergymnaster i alderen 7-23 år viste alt fra flikflak og tredobbelte saltoer til hulahop og dansekoreografier med step og folkedans.

Opvisningen i Thisted var gymnasternes første show i 2019, og forestillingen fungerede derfor også som premieren på hele fem nye numre.

- Vi er meget stolte og taknemmelige for den opbakning, vi fik til vores forestilling i Thisted. På trods af et par uheld i nogle af vores helt nye numre, som blev vist for første gang i Thisted, så har vi fået rigtig positiv feedback fra publikum. Under hele forestillingen var publikum med os og gav os så meget støtte, at de fik ”superbørnene” til at flyve endnu højere. Så det var virkelig en fed oplevelse at optræde i Thisted, fortæller en glad direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

”Superbørnene” optrådte efterfølgende for fulde huse i Farsø, Billund og Fredericia.

Til maj og henover over sommeren tager supergymnasterne på turné til de fem største byer i Danmark og optræder i et kæmpe telt, som er specialdesignet til forestillingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...