Der blev - vejret til trods - et pænt overskud til de medvirkende foreninger

THISTED: Selvom publikum ikke mærkede noget til det, var der drama i kulissen ved sidste års THY ROCK, da kraftige vindstød på 20-22 var tæt på at koste en aflysning af festivalen.

- Trods bagtæppet røg, så lykkedes det at redde koncerterne. Og nu kan formanden for festivalen se tilbage på en meget besøgt udgave af Thy Rock med godt 10.000 gæster begge dage. Det er en fremgang i billetsalget på 550 stk. Omsætningen ender på over 10 mio. kr. Det samlede resultat til udbetaling bliver på 651.000 kroner til fordeling blandt de otte foreninger - eller 81.428 kroner til hver forening. Og det synes jeg vi skal være glade og stolte over, fortalte Hans Peter Jarl Madsen ved generalforsamlingen i Thy Rock, som roste de frivillige hjælpere, der år efter år stiller op og giver en hånd med. Vi havde igen hjælpere som havde taget fri fra arbejde for at hjælpe hele ugen op til THY ROCK, og det er ganske enkelt imponerende, slog Hans Peter Jarl Madsen fast.

Der var også ros til Politi, SSP, Thisted Kommune, LandboThy og uddannelsesinstitutionerne, som Thy Rock arbejders ammen med.

THY ROCK har gennem årene oparbejdet et ganske solidt brand hos de danske musikere og deres bureauer.

- Vi fik stor ros fra alle de kunstnere, vi havde på besøg af. De synes her er hyggeligt og de oplever en rigtig god stemning backstage til THY ROCK, fortalte Hans Peter Jarl Madsen.

En ros, der går igen når musikerne træder op ved nogle af de andre koncerter THY ROCK laver i Teutonersalen og på Thisted Musikteater i løbet af året.

- Billetsalget til årets koncerter er gået langt over forventning med udsolgt til Jonah Blacksmith og Madsen/Møller/From, ligesom vi har solgt cirka 5000 billetter til THY ROCK. Det er yderst tilfredsstillende, og tal vi er rigtigt glade for, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Næste koncert er Dodo & The Dodo’s 16. februar i Thisted Musikteater.

Her er der stadig billetter tilbage på thyevent.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...