470 gæster alene i Hanstholm til Sparekassen Thys garantmøde onsdag aften

HANSTHOLM: Vildtstegt svinekam, panacotta dessert, stemningsfuld koncert med Jonah Blacksmith og en tilfreds direktør med positive grafer i baggrunden, var hoved ingredienserne da Sparekassen Thy for sidste gang i år holdt garantfest for kunderne.

I Hanstholm blev der serveret for 470 gæster og dermed har i alt 4000 af pengeinstituttets 12.500 garanter været til fest.

Alle fem gange med Thy-gruppen Jonah Blacksmith og deres flotte film-koncert som ekstra bonus.

Men inden at gruppen med solide rødder i den Midtthyske muld kom på, kunne en tilfreds Sparekassen Thy direktør Ole Beith for femte gang i år fortælle garanter om en forretning og bank i topform. Hvor der ikke tjenes meget på renterne, men til gengæld på andre forretninger, som Sparekassen Thy er medejer af.

Der kunne også berettes om en sparekasse, der er blevet kåret som landets fjerdebedste pengeinstitut, om en kundegruppe der stadig vokser. Alene i 2018 kom 2300 nye kunder til, så kundebasen nu tæller 51.456 kunder.

Ole Beith kunne fortælle, at en af de store grunde til at Sparekassen blev valgt til fjerdepladsen i Voxmeters landsækkende undersøgelse, er tilgængeligheden for kunderne.

- Folk vil tale med en medarbejder - det prioriterer vi i vores forretning, lød det fra direktøren, der kunne fortælle om en samlet omsætning på 27,5 mia. kroner, om en velpolstret sparekasse, der rigeligt opfylder kravene fra myndighederne - med en egenkapital på 1,5 mia. kroner. Om de gode tider der har betydet at 27 mio. kroner, hensat til tab på kunderne ikke er blevet brugt, og derfor luner på plussiden i regnskabet.

- Men ikke alt var rosenrødt. Landbrugskunderne giver panderynker på direktionsgangen, og de digitale tider betyder større krav og udgifter, for den fremtidige forretning, hvor sikkerheden for kunderne mod netsvindlere kostede.

Garanterne i Sparekassen Thy garanterer for 400 mio. kroner af Sparekassens egenkapital på 1,5 mia.

Der beskæftiges 211 medarbejdere i Sparekassen Thy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...