Hun stiller et telt op til reception på dagen, som er fredag 3. juli

NORS: Siden hun var 19 år, har Hanne Vestergaard Nielsen været selvstændig frisør med sin salon Klip & Krøl, som de seneste 37 år har holdt til i Nors på Norsvej 76.

Hun overtog Frederiksgades Frisørsalon i 1980, og tre år senere solgte videre til Jette Horn:

- Jeg ville egentlig ikke flytte salonen til Nors. Men det viste sig nemt at sælge salonen i Thisted. Vi havde købt hus i Nors, og så endte det alligevel med at jeg fik salon hjemme, siger Hanne Vestergaard Nielsen, der aldrig har fortrudt det:

- At salonen er hjemme gør at det er meget nemmere at give kunderne den fulde service. Jeg har arbejder ofte både tidligt og sent. 15 timer en dag sker nogle gange, for jeg er elendig til at sige nej, lyder det.

Når man har været i gang i 40 år, har man en stor solid kundebase. Det har Hanne Vestergaard Nielsen også.

- Jeg har 500-600 faste kunder, som jeg kender hver og én, siger hun.

En kunde enkelt har jeg endda haft i alle årene:

- Jeg husker stadig, da jeg var elev i Thisted og fik en kunde jeg fik anvist ved en tilfældighed. Hun kom tilbage og skulle have ordnet sit hår og spurgte direkte, om hun kunne få Hanne, eleven, til at klippe sig. Det gav et gys i mig dengang - en fantastisk oplevelse som elev. Hun er stadig min kunde i dag, siger Hanne Vestergaard Nielsen.

Klip & Krøl-frisøren i Nors fylder 60 år næste gang, og kunderne er allerede begyndt at spørge, om hun har tænkt sig at gå på efterløn. Til det svarer Hanne Vestergaard Nielsen:

- Nej da - jeg vil da gerne fejre 50 år.

40 års-jubilæet fejres med reception fredag 3. juli.:

- Jeg stiller et kæmpe telt op, så der er god plads til de af mine kunder, der måtte have lyst til at komme. Jeg glæder mig til at se dem, lyder det fra indehaveren af Klip og Krøl gennem 40 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...