Penge går til bl.a. et flik-flak-redskab og hygge for medlemmerne

SENNELS: Pludselig kan det blive en meget bedre dag. Det blev det forleden for formanden for HØSGU (Hunstrup-Østerild-Sennels Gymnastik- og Ungdomsforening, red.), der fik et opkald fra Sennels-købmand Kim Sørensen:

- KFI - De frie Købmænds Fond - har besluttet at donere 40.000 kr. til jer, lød det i telefonen fra Spar-købmanden til Nanna Kudsk.

Hun er rigtig glad for den uventede kontante gave:

- Jeg tager det som et skulderklap til det frivillige gymnastikarbejde i en coronaramt tid. Og beløbet kommer rigtigt mange børn til gode - for det er langt flest børn, der aktiveres i HØSGU, siger hun og fortsætter:

- I vores forening havde vi besluttet, at vi ville starte sæsonen op som vi plejer. Dog med den store forskel, at vi nu tænker coronasmitte ind i vores træning.

Afspritning af redskaber, undgåelse af for meget blanding af holdene, og så har vi hos også indarbejdet afspritning i nogle af de øvelser, vi træner.

Nanna Kudsk oplyser, at de 40.000 kr. har bestyrelsen besluttet skal bruges på nye redskaber, bl.a. et flik-flak-træningsredskab, men også nye tørklæder og ærteposer. Og så er det også besluttet at nogle af pengene skal gå til hygge for medlemmerne og lederne og til opnormering af klubbens it.

KFI - De frie Købmænds Fond på 10 mio. kr. coronapenge er nu uddelt til 140 sportsklubber og foreninger over hele landet via Meny-, Spar- og Min købmand-butikkerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...