Seks af byens otte autoriserede bilforhandlere åbnede dørene med gode bil-tilbud

THISTED: Torsdag aften var der Biler By Night.

Seks af byens otte autoriserede bilforhandlere havde atter åbnet dørene med gode bil-tilbud, underholdning, noget godt at spise og ikke mindst en konkurrence, hvor en af gæsterne kunne vinde 30.000 kroner til at købe bil for.

En velbesøgt aften.

For at deltage i den store konkurrencen om 30.000 kroner, skulle man en lille tur rundt til de fleste forhandlere for at finde ud af svaret på et spørgsmål.

En af dem var familien Pedersen: Mona (mor) fra Thisted og de voksne sønner Lars og Jesper. De nød at gå på bilkig.

- Vores mor står mest for at have en ny bil. Det er hyggeligt at tage ud og kigge bil sammen, når man har godt tid. Et rigtigt flot arrangement, hvor man kan besøge flere forhandlere, lyder det fra familien, på biljagt hos Thisted Motor Compagni.

Hos alle forhandlerne var der tilfreds med aftenens rykind af bilnysgerrige thyboer.

Hos Thisted Motor Compagni var direktør Kurt Holm glad for den fine opbakning til aftenarrangementet.

- Det er efterhånden en tradition at vi holder Biler By Night hvert andet år. Vi har i aften haft rigtigt mange på besøg. Vi måtte afsted og hente mere gullaschsuppe - det er jo et godt tegn, lyder det fra Kurt Holm, der havde hyret den lokale musikgruppe Onplugged ind for at give de besøgende en ekstra oplevelse rundt mellem bilerne.

Rundt hos forhandlerne var der Gullaschsuppe fire steder.

Hos Haaning var der ostebord og hos Ejner Hessel blev der fyret op under smagsløgene med Chili Con Carne.

De deltagende bilfirmaer var: Thybo Biler (Opel, Izusu, Chevrolet) Volkswagen Thisted- Hurup /Haaning. LD Auto (Skoda og Seat) , Ejner Hessel (Renault, Mercedes, Dacia), Thisted Motor Compagni (Ford Suzuki) og JL Biler (Citroen og Peugeot)

Her nogle fotos fra en kold og klar efterårsaften med Biler By Night inden døre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...