LandboThys traditionsrige sommermøde blev i år holdt hos Anne Marie og Niels Jørgen Pedersen

SUNDBY: LandboThys traditionsrige sommermøde, som onsdag 19. juni blev afholdt hos Anne Marie og Niels Jørgen Pedersen på ”Elvinesminde” i Sundby, havde deltagelse af 270 morsingboer og thyboer.

Og efter sidste år med sommermøde i smukke omgivelser på en dejlig sommeraften med sol og tørvejr kunne LandboThys formand Leif Gravesen i år byde velkommen inde i maskinhuset da det var uvejr med skybrud, torden og lyn.

Niels Jørgen Pedersen ”Elvinesminde” indledte aftenen med at fortælle om gårdens historie.

Anne Marie og Niels Jørgen Pedersen købte gården i 1993, og siden er både mælkeproduktion og planteavlen blevet større.

Aftenens lækre menu bestående af grillstegt gris, oksefilet og salater, kage og kaffe blev indtaget, mens Thyholm All Stars underholdt med sang og musik.

Hovedtaler Anne Lawaetz Arhnung, Adm. direktør L&F tog både land- og byboer med storm i sin tale, hvis hovedbudskab handlede om åbenhed og dialog med det omkringliggende samfund. Hun fortalte også om hendes opvækst, som har været i landbruget, og at hun hele tiden har haft muld og vabler på fingrene.

Det blev opholdsvejr og alle fik mulighed for en gåtur og nyde de skønne omgivelser på ejendommen og i haven.

Båltaler Niels Jørgen Pedersen, sluttede den smukke aften ved bålet, hvor han talte om stolthed i erhvervet og hvor dedikeret han gennem hele livet har været for landbrugserhvervet. Han har altid brændt for det positive, og er stolt af at være med til bl.a. at producere gode fødevarer.

LandboThys formand Leif Gravesen sluttede aftenen af med at takke både deltagere, talere, medhjælpere og ikke mindst værtsparret for en hyggelig og vellykket aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...