Frisør Hanne Ryming har haft ”sølvbryllup” med salon Koloritten

THISTED: For frisører banker hjertet først og fremmest for faget. Men også for, at man en dag kan åbne sin egen salon.

Hanne Ryming har været frisør i hele sit arbejdsliv. Men drømmen om at være selvstændig ligger hende fjern. 2. januar har hun fejret 25 år som ansat frisør hos Ulla Yde i Koloritten, og hun kunne ikke tænke sig andet.

- Jeg har det godt hos Ulla. Gode kunder, gode arbejdsforhold i en superhyggelig salon. Samtidigt ved jeg hvor meget det kræver at have sin egen forretning, siger Hanne Ryming.

Det gør hun fordi hun er vokset op med klip, da hendes mor havde Salon Yde på Østervang 1.

- Også min søster har haft egen salon, da hun i havde Salon Afrodite på Birkevej, fortæller hun.

Hanne Ryming er udlært hos Kirsten Riis i Tingstrup, hvorfra hun efter endt læretid blev ansat af Ulla Yde i Koloritten.

- Det har bare været 25 gode år her. Jeg har mange faste kunder - nogle har fulgt mig fra mit tidligere arbejdssted. - Jeg trives rigtigt godt i Koloritten, og er jo en slags ”min egen Boss” hver torsdag-fredag, hvor Ulla arbejder med sit keramik, som hun altid har gjort.

I Koloritten har det altid været princippet, at kunderne skal have en god oplevelse. Der skal være tid til kunden. Det har aldrig handlet om at køre flest mulige kunder igennem, med effektiv kort tid afsat til den enkelte. Jeg kan godt lide, at vi giver det den tid der er brug for, siger Hanne Ryming.

Hos Koloritten undgår man at ikke få øje på Ulla Ydes keramik, som pryder en stor del af butikken.

- Keramikken er jo Ullas projekt. Men jeg nyder virkelig også at det har sin plads i salonen, og det ved jeg, at kunderne også gør. Det er jo med til at gøre Koloritten speciel, siger Hanne Ryming, der ikke har noget imod at vise og måske sælge et stykke keramik, når hun er alene i butikken.

Hanne Rymings 25 års jubilæum blev passende fejret med champagne og kransekage den 2. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...