Jubilæet fejres med stor fællesspisning i Thyhallen

THISTED: Torsdag tager badmintonketcheren, badetøjet, vægtene og motionscyklen en fridag. I hvert fald for de næsten 500 medlemmer af Thisted Seniormotion.

For netop denne dag fejres, at det er 25 år siden, at den tidligere skoleinspektør i Tilsted Egon Carl Jensen fik idéen til et motionsfællesskab for seniorer.

Det blev til en livskraftig forening ,der siden er vokset til en gedigen succes, med hundredvis af seniorer fra 60-92 år, der hver onsdag får rørt muskler og led, så sveden springer på panden i Thy Hallen.

- Det er fantastisk, at medlemmerne, i de 25 år, bare er strømmet til. I dag er vi 497 medlemmer. Alle er her for at dyrke motion og nyde det fællesskab der følger med. For det sociale betyder rigtigt meget, fortæller formand Kirsten Jensen, og fortsætter:

- For omkring halvdelen af vore medlemmer er onsdag en fast dag som man glæder sig til. At komme i hallen, motionscenteret eller svømmehallen og møde de andre. Man får en kop kaffe. Nogle læser dagens avis.

- Motionsonsdagen begynder for mange allerede klokken syv. Ellers kan man komme hele dagen indtil kl. 14, og frit vælge på hylderne hvad man har lyst til: motionscenter, gymnastik, Yoga, badminton, svømning og vandgymnastik. De fleste vælger to forskellige tilbud på en typisk onsdag, fortæller Kirsten Jensen.

25-års jubilæet fejres torsdag 28. november med stor fællesspisning i Thyhallen - ikke i sportstøj, for der venter en treretters menu og underholdning med Kay Werners Kapel, og en svingom.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...