Der skal svedes for TFC på fredag når 19 teams af erhvervsfolk og TFC støtter lægger lårmuskler og ømme balder til for at skrabe en god portion penge ind til Thys fodboldflagskib.

Med ryttere på cyklerne hos Fittnes World som: Niels "Bette-gris" Jeppesen, bilforhandler Kurt Holm, bryggeridirektør Aage Svenningsen, sparekasseleder Michael Sørensen, entreprenør Henrik Bojsen, Per "Sko" Overgaard, KONPAP-boss Anders Christensen, murermester Poul Bak og mange flere til at trampe i pedalerne i to timer.

Det er en årlig begivenhed at der arrangeres spinning event.

- Det er en vigtig indtægt for TFC, og fantastisk at så mange vil slide for at TFC kan bevare sin status som 1. divisionsklub. De økonomiske krav skærpes hele tiden. Så vil skal hele tiden finde nye midler. Jeg tror vi kan få 300.000 kroner i TFC’s klubkasse med fredagens event, siger Karl Kristian Guldhammer, direktør Thisted FC Elite A/S.

Indtil tirsdag eftermiddag kan der tegnes sponsorater på beløb fra 2000,- kroner - det svarer til 50 kroner pr. kilometer der bliver kørt på de to timer. Man kan komme og heppe til spinning-eventen i Fittnes World.

Stadionspeaker Kenneth Parmo styrer musik og de opildnende kommentarer til de svedige TFC-spinnere. Ialt omkring 150 sponsorer havde allerede meldt sig tirsdag formiddag.

Vil man være med som sponsor kan man kontakte TFC på telefon: 4080 2769

TFCs spinningevent afvikles fredag 26. oktober fra 16.30 til 18.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...