SIK/ SGIF’s fælles nytårsløb blev afviklet i rigtig flot og blæsende nytårsvejr

SUNDBY THY: I rigtig flot og blæsende nytårsvejr blev SIK/ SGIF’s fælles Nytårsløb 2019 i år afviklet med start i Sundby Thy.

165 deltagere kunne i år vælge mellem de to ruter på hhv. 5,5 km og 10,9 km.

- Det er efterhånden syvende gang at løbet afvikles og som altid med kæmpe stor opbakning fra især lokal området, men hvert år ser vi flere og flere som kommer udenfor vores nærområde. Det er bare dejligt for det beviser bare at folk hygger sig og har lyst til at få sig rørt inden aftenens festaktiviteter starter op, fortæller Mads Lynggaard Lyndrup fra SIK/SGIF.

Der var omkring 20 cyklister, der havde fundet cyklen frem og gennemkørte ruterne flere gange. Derudover en stor skare af gængere som hyggesnakkede på turen rundt. Resten var løbere i alle aldre.

På de to depoter var der som altid snaps, frugt og væske, blandet med glade og motiverende bemærkninger fra depotpersonalet.

I målområdet var der masser af ”After Run Hygge”, hvor der blev kræset for alle deltagerne med champagne, suppe, frugt, kransekager, masser af kaffe og kage.

- Alt i alt en fantastisk formiddag hvor motion, hygge og fællesskab virkelig kom frem i lyset. Der blev skabt en rigtig ”for fest” til det nye år. Det gode ved vores løb er at det er et udsnit af alle aldre og ambitioner som samles til løb. Vi glæder os allerede til 2020 løbet for at se hvilke nye og kendte ansigter det tropper op der, siger Mads Lynggaard Lyndrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...