Onsdag fik Anders Stensgaard Sørensenen udmærkelse fra Dansk Maskinhandlerforenings legatfond

SILSTRUP: Først hev han et sjældent 12-tal hjem i sin fagprøve.

Så blev han udtaget til VM i Skills i Rusland.

I weekenden var han hjælper ved DM i Skills. Onsdag fik den dygtige traktormekanikerelev Anders Stensgaard Sørensen, Bedsted endnu en udmærkelse på 10.000 kroner fra Dansk Maskinhandlerforenings (DM) legatfond.

Formand for forening med 190 maskinforretninger i Danmark, Jens Aage Thomsen, roste den overraskede Anders Stensgaard Sørensen foran alle Hundahl-kollegaer i formiddagskaffepausen.

- Stor flid, engagement, omhu, akkuratesse i jobbet - der er ikke mange af din støbning, var nogle af de flotte ord fra DM’s formand.

Fra Anders’ chef på værkstedet, værkfører John Christensen, var der mere ros til den unge mekaniker, der blev udlært for et års tid siden.

- Du er rolig, besindig og dygtig til dit arbejde. Du får ros fra kunderne for din måde at gøre tingene på: ordentligt og grundigt. Du fik 12 i din fagprøve. Og så repræsenterede du Danmark i Rusland til VM i skils imod 1300 maskinfolk fra 63 lande - en kæmpe præstation, lød det fra værkfører John Christensen.

Også arbejdsgiverne var stolte på Anders’ vegne.

- Anders er et godt eksempel på de dygtige lærlinge, der vil noget med deres fag og som går til den 100 procent. Det betyder alt for os, dels at han er oplært hos os og har valgt at blive her. Men også fordi det er vigtigt for vores fag, at vi kan sætte et højt niveau - fagligt hos de unge nyuddannede. Det er godt for os og ikke mindst for kunderne, når eleverne brænder for det som Anders, lød det fra Erik Hundahl, medejer af den store maskinforretning i Thisted.

Hvad de 10.000 kroner skal bruges til har Anders Stensgaard Sørensen ikke besluttet.

- De bliver sat ind på opsparingen - så må vi se, lød det fra den rolige maskinmekaniker, inden han går videre med arbejdet med at klargøre en funklende ny New Holland traktor fra Hundahls.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...