Frøstrup har fået en Let-Køb

0
- Jeg fjerner ”Min”, så der kun kommer til at stå købmand. Og så vil jeg sætte Let Køb mærkater op i stedet for ”Min”, siger Bo Sørensen. Arkivfoto
Af Carsten Hougaard.

Købmand Bo Sørensen i Frøstrup har ved årsskiftet skiftet “Min Købmand”-kæden ud med Let-Køb.

For kunderne vil der ikke være de store ændringer forbundet med kædeskiftet, forklarer Bo Sørensen.

– Vi vil fortsat have de samme varer. Til gengæld gælder Let-Købs tilbudsavis i 14 dage – modsat Min Købmands, der gjaldt i én uge, forklarer Bo Sørensen, der sidste efterår kunne fejre 25 års jubilæum som købmand.

Han forklarer, at kædeskiftet hænger sammen med de forskellige vilkår for ham som købmand.

I “Min Købmand-kæden” skal jeg betale en procentdel af hele butikkens omsætning til kæden. Hos Let-Køb betaler jeg lidt mere for varerne, men til gengæld ikke noget for at være med. Samtidig har jeg jo varer som for eksempel bagerbrød, som jeg ikke får fra Supergros, forklarer Bo Sørensen.

I de kommende dage vil han se på skiltningen, som ikke vil byde på de store ændringer på facaden.

– Jeg fjerner “Min”, så der kun kommer til at stå købmand. Og så vil jeg sætte Let-Køb mærkater op i stedet for “Min”, siger Bo Sørensen.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close